eigen toegezonden overzichtsfoto

Eindelijk was het weer de zomerkampweek op “Camping Westerpoort” Iedereen had er lang naar uitgekeken, en de verwachtingen waren hooggespannen.

Twee dagen en twee bussen stonden al vroeg in de ochtenden klaar. Bewoners, familieleden, vrijwilligers en personeel vulden de bussen en auto’s De sfeer zat er al goed in voor de reis naar Koetille 3, het erf van Andre van der Woude en Ingrid

Bij aankomst op het terrein werden ze verwelkomd door een prachtig ingerichte camping met vrolijke vlaggetjes De geur van koffie en slagroomsoesjes vulde de lucht, en de glimlach op ieders gezicht sprak boekdelen.

Gerrie Tichelaar, de accordeoniste van de dag, zorgde voor muzikale begeleiding. Haar vrolijke deuntjes maakten van het grasveld een dansvloer.

De duo- en rolstoelfietsen stonden klaar voor een ritje. Bewoners genoten van de frisse lucht en het uitzicht op de grazende paardjes in de wei en de varende boten werden toegezwaaid

Op het centrale veld waren diverse spelletjes opgezet er was voor ieder wat wils. Voor de lunch kon iedereen genieten van broodje Hamburger en broodje knakworst. Vers fruit en lekker ijsje na.

Voordat iemand het doorhad, was het alweer half drie, tijd voor de terugreis. De dagen zijn voorbijgevlogen, en de bussen stonden klaar om iedereen terug te brengen naar de Westerpoort Met een hoofd vol mooie herinneringen en een hart vol warmte namen ze afscheid van deze prachtige dag.

Dankwoord

Dankzij de inzet van het hele team van vrijwilligers en familie die de Camping hebben gesponsord, maar ook zeker gastvrijheid van Andre en Ingrid was de Camping Westerpoort wederom een groot succes. Ook een speciale dank aan de Scouting Franeker die ervoor zorgde dat de grote tent ons kon beschermen tegen de felle zon en wind. Met een voldaan gevoel kwam iedereen weer veilig huis, terugkijkend op van een week vol plezier en avontuur op Camping Westerpoort. We hebben weer mooie herinneringen gemaakt en genoten van Waardevolle dagen.

error: Bericht Beveiligd!