E-Bike Friesland zal in de winterperiode een extra 400m2 winkeloppervlakte erbij krijgen. Doordat Electro World Van der Weerd stopt met hun bedrijfsvoering in hetzelfde pand, zal de fietsenwinkel de ruimte overnemen.

In november 2023 verhuisde de fietsenwinkel van de binnenstad van Franeker naar het industrieterrein aan de rand van de stad. In het pand, gelegen aan de James Wattstraat 2 in Franeker, zat Electro World Van der Weerd. De 2 winkels deelden samen het pand voor hun bedrijfsvoering.

Sinds kort is bekend dat Electro World Van der Weerd per 19 oktober stopt met hun bedrijfsvoering. Eigenaar Willem Van der Weerd gaat met pensioen en heeft geen opvolger voor zijn bedrijf, maar wel voor de opvulling van het pand. Zoon Buck van der Weerd, mede-eigenaar van E-Bike Friesland, zal de ruimte en inventaris overnemen.

‘’Door de extra 400m2 winkeloppervlakte kunnen wij onze klanten nog meer service én een ruimer assortiment bieden.’’ Aldus Buck. Ook vult hij aan dat de winkel verbouwd gaat worden. ,, We willen de winkel volledig in de E-Bike Friesland-stijl verbouwen. “Als het af is, hebben we een winkel waar we super trots op kunnen zijn.” Wanneer de verbouwing gaat plaatsvinden zal later bekend worden.

In totaal zal de fietsenwinkel na de verbouwing ruim 1000m2 winkeloppervlakte krijgen. Hierdoor behoren ze tot een van de grotere fietsenwinkels van Friesland.

error: Bericht Beveiligd!