Op 24 september 2024 bestaat voetbalvereniging AVC Sexbierum op de kop af 75 jaar. Een mijlpaal die natuurlijk niet onopgemerkt aan ons voorbij zal gaan. Zo zullen niemand minder dan FC de Rebellen naar sportpark ‘De Lytse Trije’ afreizen, duiken we het verleden in tijdens de receptie, is er een voetbalclinic en speelt AVC 1 een oefenwedstrijd. Een gevarieerd programma voor jong en oud!

Vrijdag 27 en zaterdag 28 september zullen in het teken staan van het 75-jarige jubileum van de vereniging. We trappen op vrijdagavond af met een wedstrijd tussen FC de Rebellen en een gemixt seniorenteam van AVC. Onder andere Royston Drenthe (oud Real Madrid), Gert Jan Verbeek, Joey van den Berg, Jeffrey Talan en Romano Denneboom komen naar Sexbierum! Voormalig scheidsrechter betaald voetbal Dick Jol zal om 19:30 uur fluiten voor de aftrap. Voor én na de wedstrijd is het mogelijk om met de oud-profs op de foto te gaan. Bij een affiche als deze mag de muzikale omlijsting natuurlijk niet ontbreken. Niemand minder dan zanger Gaatze Bosma zal zijn best doen de feesttent op zijn kop te zetten en te zorgen voor een onvergetelijke derde helft.

Het zaterdagprogramma start met een receptie voor alle belangstellenden, (oud-)leden, vrijwilligers, etc. Onder het genot van koffie en gebak is er onder andere een fototentoonstelling te zien. Op deze manier worden er weer mooie herinneringen naar boven gehaald. Om 10:30 uur zal ons veld vol staan met allerlei attributen en oefeningen. De trainers van sc Cambuur komen langs en geven een voetbalclinic! Onze jeugdleden zullen worden uitgedaagd om hun kwaliteiten te laten zien door middel van diverse leuke oefenvormen.

In het middagprogramma staat een oefenwedstrijd op de planning, AVC 1 neemt het op tegen oud Sneek. Oud sc Heerenveen en sc Cambuur speler Geert Jelle de Vries én mister Cambuur Johan Abma zullen hun opwachting maken bij het elftal van oudgedienden uit Sneek. Er zijn diverse foodtrucks aanwezig en voor de kids is er een springkussen. Ook bij deze wedstrijd hoort een derde helft, DJ Quickfinger zal met de beste (feest)hits zijn uiterste best doen er een groot feest van de maken en te zorgen voor een té gekke afsluiter van dit jubileumweekend!

Kaarten voor de wedstrijd AVC – FC de Rebellen zijn verkrijgbaar via onze website, of scan de QR-code uit de afbeelding!

error: Bericht Beveiligd!