Alle instanties waren vertegenwoordigd!

Tijdens de opbouw en het gereedmaken van het evenementen terrein woensdagmorgen is er een veiligheidsoverleg geweest omtrent de te houden Agrarische dagen! Het vijfdaagse feest wordt van 18 tot en met 22 september gehouden.

Tijdens dit veiligheidsoverleg rond de verschillende feesttenten en Kermis zijn de puntjes op de spreekwoordelijke i gezet qua veiligheid, Bij het overleg waren er mensen van Politie Fryslân, Brandweer Fryslân, Handhaving, Rode Kruis, Gemeente Waadhoeke en Organisatie aanwezig, ook de evenementen coördinator van de gemeente Waadhoeke Lourenske Steenstra was bij het overleg aanwezig.

Na een kort overleg in Grand Cafe de Doelen tussen alle betrokken instanties is er een ronde gemaakt langs het feestterrein en op wat kleine puntjes na, die opgelost worden is het veiligheidsplan bekeken en zijn er veel scenarios besproken en kon worden geconcludeerd dat de organisatie van de Agrarische Dagen alles goed heeft voorbereid en is er unaniem akkoord gegeven voor de genomen veiligheidsmaatregelen.

Voor het verkeer tijdens deze dagen zijn er wel wat aanpassingen en afsluitingen, maar blijven zo veel mogelijk beperkt, parkeren kan op het terrein bij het Gemeentehuis, Bloemketerp en bij de Trije en daar is het allemaal gratis parkeren, voor fietsen is het parkeerterrein aan de Sjaardemastraat ingericht.

Wij waren erbij:

error: Bericht Beveiligd!