De dag begon wat mistig maar al snel brak de zon door en was het weer een heerlijke dag in de binnenstad van Franeker. Overdag waren er diverse activiteiten waaronder de FrouwenFair en de viswedstrijd. Om 20.30 uur was de Breedeplaats afgeladen vol met publiek voor het concert van Advendo met ‘The Dutch Tenors’ en zangeres Patricia.

Vandaag was het sportdag voor de kinderen van groep 8 van meerdere basisscholen binnen de Waadhoeke. Dit werd georganiseerd in de Trije en op de voetbalvelden. In de middag stond de tent op het Sjûkelân vol met kraampjes vanwege de FrouwenFrair en zat de jeugd langs de Ypeijsingel te vissen in het zonnetje tijdens de viswedstrijd. Wie meeliep met de Franeker ronde werd aangemoedigd door het publiek aan de kant en ook het nachtkaatsen werd goed bekeken.

 

In de avond verzamelde vele mensen zich voor het concert van Advendo welke samen met ‘The Dutch Tenors’ en zangeres Patricia een schitterend concert weg gaven. Tot ver buiten de tent op de Breedeplaats stond het publiek. Advendo en de zangers kregen meerdere malen een staande ovatie van het publiek.

error: Bericht Beveiligd!