Max Siesling © gooshengeveld

In de Voorstraat is goed te merken dat de herfst zijn intrede heeft gedaan. Zodra je in de buurt van Bakkerij Siesling komt, word je verwelkomd door de geur van speculaas. Binnen bruist het van de activiteit, want de chocolademachine draait weer volop. Het team is druk bezig met de voorbereidingen voor Sinterklaas en werkt tegelijkertijd aan een nieuw en verrassend bonbonassortiment.

Voor Bernard Siesling is dit één van de mooiste tijden van het jaar. “Het zijn intensieve weken, maar juist in deze periode komt onze creativiteit tot bloei. We kunnen laten zien wat we allemaal in huis hebben.” Zijn zoon Max verdiept zich steeds verder in het chocola en presenteert dit seizoen een aantal bijzondere creaties. Herfst-eikeltjes gevuld met cappuccino-ganache en karamel, chocoladerepen met een suikerspinvulling en natuurlijk de geliefde speculoos rotjes.

Naast de vele losse lekkernijen groeit ook de vraag naar speciale bestellingen. Bedrijven en particulieren weten de bakkerij steeds vaker te vinden voor kerstpakketten, chocoladeletters en luxe geschenkdozen. Om teleurstellingen te voorkomen adviseert Bakkerij Siesling om grote orders tijdig door te geven.

Hoewel het drukke dagen zijn in de bakkerij, heerst er een warme en feestelijke sfeer. Voor wie door de Voorstraat wandelt is het bijna onmogelijk om niet even stil te staan bij de etalage.

Wie zichzelf of een ander wil verwennen, is bij Bakkerij Siesling op het juiste adres. De komende weken beloven er weer één groot feest voor de zoetekauw te worden. Zoals ze bij bakkerij Siesling zeggen “ U bent van harte welkom! ”

© gooshengeveld
© gooshengeveld
error: Bericht Beveiligd!