Toernooi van HV Jupiter’76: € 555, – voor Zwembad Bloemketerp!

Benefiettoernooi van HV Jupiter’76 brengt € 555, – op voor Zwembad Bloemketerp!

Zaterdag 13 mei organiseerde handbalvereniging Jupiter’76 een benefiettoernooi in sporthal De Trije. Leden mochten familie, vrienden, collega’s en kennissen meenemen om met z’n allen een potje te handballen. Aan dit mixtoernooi deden 6 teams mee, waarbij met veel inzet, maar vooral met veel plezier werd gestreden om de spreekwoordelijke eer. De jongste jeugd speelden tussen de wedstrijden door 3x tegen elkaar en verder konden zij hun energie kwijt op het grote springkussen.

Na het toernooi schoof iedereen aan tafel voor een overheerlijk buffet verzorgd door Grand Café De Doelen. Tot slot werden er tijdens het piekuurtje fanatiek loten gekocht voor het draaiend rad, waarbij de opbrengst voor zwembad Bloemketerp was. Velen gingen naar huis met fantastische prijzen aangeboden door lokale ondernemers: PizzariaToscanini, Juwelier Kramer, Lodewijk Mode voor Mannen, Herenkapsalon Galema, OptiekXL, Primera Haitsma, Bijland Bouw, Mel’s Haarstudio, Van der Woude Fietsen.

Er werd uiteindelijk een cheque van € 555, – overhandigd aan Piter Bakker en Marja Visser van Zwembad Bloemketerp, die uiteraard erg blij waren met het mooie bedrag en zij bedankten de handbalvereniging Jupiter’76 voor hun inzet. De organisatie wil graag iedereen bedanken voor hun bijdrage en de geslaagde dag. Ook Sportkantine de Trije en Optisport bedankt voor het beschikbaar stellen van de sporthal. Het was een groot succes!

Bijgaand enkele foto’s van het benefiet/mixtoernooi van HV Jupiter’76.

error: Bericht Beveiligd!