Donderdag 21 juni van 19:30 tot 20:30 een gratis yogales op de ijsbaan van Franeker, verzorgd door Danielle Hiemstra van JaJa Yoga.

In 2014 is door de Verenigde Naties 21 juni officieel uitgeroepen tot internationale dag van de yoga. Over de hele wereld worden deze dag speciale yoga activiteiten georganiseerd. Het doel hiervan is het bijdragen aan een betere wereld. Die betere wereld begint bij jezelf. De kracht, rust en kalmte die je door yoga krijgt, heeft vaak een positieve invloed op je omgeving.

Na het grote succes van vorig jaar, wordt de Internationale Yoga Dag dit jaar voor de tweede keer gevierd in Franeker. Vorig jaar was er een opkomst van maar liefst 150 mensen. Dat hopen we dit jaar zeker te overtreffen. Het belooft weer een bijzondere avond te worden.

Wil jij dit evenement niet missen? Kom dan donderdagavond 21 juni om 19:30 naar de ijsbaan in Franeker. Iedereen is welkom en er is geen opgave nodig. De yogales is van gemiddeld niveau en aan te passen binnen je eigen mogelijkheden. Vergeet niet een eigen yogamat of grote doek mee te nemen om yoga op te beoefenen.

Heel graag tot dan!

error: Bericht Beveiligd!