De effecten van het coronavirus hebben een grote impact op het verenigingsleven. Voor Showband Sternse Slotlanders uit Franeker betekende dit het afgelopen jaar géén optredens en géén wedstrijden.

Wij willen ons laten zien. Daarom staat de maand april voor Sternse Slotlanders in het teken van twee acties. Enerzijds en financiële actie onder de noemer van “Sternse Smultas” en anderzijds een actie op het gebied van naamsbekendheid “Meet the Band”. Voor deze acties worden vanaf 27 maart in Franeker huis-aan-huis flyers rondgebracht.

Met de acties “Sternse Smultas” wordt, in samenwerking met Bakkerij van der Kloet uit Franeker, een smultas aangeboden met diverse lekkernijen. Met deze smultas steun je onze vereniging en verwen je jezelf of iemand anders met een heerlijke gevulde tas. Sternse Slotlanders ondersteunen hiermee het principe “Koop Lokaal”.

“Meet the Band” is gericht op naamsbekendheid van onze vereniging. Weet je wat onze vereniging te bieden heeft? Vanaf 6 jaar zijn er mogelijkheden om een muzikale- of danscarrière te starten. Ook is instroom mogelijk op latere leeftijd voor Showband of Sternse Rhythm Makers.

Meld je aan voor meer informatie of een proefles via info@sternseslotlanders.com.

error: Bericht Beveiligd!