SC Franeker heeft een nieuwe jeugdhoofdsponser

De sponsorcommissie van SC Franeker en H&F Schilderwerken hebben samen een 5 jarig contract getekend voor de hoofdsponsoring van de jeugdteam JO10 tot en met JO16.

John Hiemstra, eigenaar van H&F Schilderwerken te Drachten en Nieuwenhuis Schilderwerken te Franeker, is woonachtig te Franeker en heeft in de afgelopen jaren diverse lokale initiatieven gesteund.

Nieuwenhuis Schilderwerken was voorheen de hoofdsponsor van SC Franeker Zondagdivisie, sinds ontbinding van deze afdeling was het zoeken naar een nieuwe sponsormogelijkheid binnen de club. Deze is gevonden in de vorm van de jeugdteams, de komende 5 jaar zal de naam van H&F Schilderwerken pronken op de shirts van de diverse teams.

Zowel H&F Schilderwerken en Nieuwenhuis Schilderwerken houden zich bezig met vastgoedbeheer. Dit loopt uiteen van spuittechnieken, wandafwerking, houtrotreparatie, glaswerkzaamheden en uiteraard ook de gebruikelijke schilderwerkzaamheden. Het werkgebied ligt in heel Noord-Nederland en zowel de zakelijke als particuliere markt zijn de doelgroep.

Op onderstaande foto de heer John en Johnny Hiemstra van H&F schilderwerken, Heerco Offinga voorzitter van de sponsorcommissie en bestuurslid Wieger Broersma

error: Bericht Beveiligd!