11 oktober Franeker in teken van muziek en show

In samenwerking met de Organisatie van Muziekverenigingen in Fryslân (OMF) organiseert Showband Sternse Slotlanders uit Franeker op 11 oktober 2014 een Mars- en Showconcours. Dit indoor-evenement zal plaatsvinden in Sportcomplex “De Trije” te Franeker. Het concours zal aanvangen om 10:00 uur en om 16:30 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Het exacte programma vindt u op www.franekermuziekconcours.nl. Het wordt een evenement waar zowel voor de deelnemers als het publiek veel te beleven valt. Ook tijdens de pauzes is er een gevarieerd muzikaal programma! Entreekaarten à € 3,00 zijn uitsluitend aan de kassa verkrijgbaar.

Alle deelnemende korpsen aan het concours konden zich aanvullend inschrijven voor een streetparade wedstrijd in het centrum van Franeker. Dit hebben de meeste verenigingen dan ook gedaan, maar liefst 14 korpsen nemen hieraan deel! Deze streetparade wordt door een onafhankelijke vakjury beoordeeld en vindt plaats tussen 13:00 en 16:00 in het Franeker Stadscentrum. Voor de winnaars zijn er 3 geldprijzen te verdelen, te weten € 500, € 250 en € 100. Franeker staat dus 11 oktober geheel in het teken van muziek en show!

De volgende muziekverenigingen zullen deelnemen aan het Franeker Muziek Concours:

Uno Animo Zuidwolde – Euphonia Bakhuizen – Drumband en Showgroep Edam – Concordia Sexbierum – CMH Menaldum – Concordia Overdinkel – Excelsior Losser – Excelsior Harskamp – Oranje Minnertsga – Jeugdband Sternse Slotlanders Franeker – SWJK Marum/Opende – Jeugd Takostu Stiens – Hollandia Bolsward – Domuko Dokkum – Jubal Zwolle – Showband Sternse Slotlanders Franeker – NFPC Dokkum

Wij hopen u allen op 11 oktober in Franeker te mogen begroeten!

20140426_112727 DSC01784

error: Bericht Beveiligd!