14 mei Eindpresentaties Jeugdtheaterschool Noorderwind.

Het is weer zover!

De eindpresentaties van Jeugdtheaterschool Noorderwind zullen opgevoerd worden in Theater de Koornbeurs in Franeker. Bij Jeugdtheaterschool Noorderwind krijgen de leerlingen theater, zang en danslessen. En aan het eind van het schooljaar is het moment om aan het grote publiek te laten zien wat ze hebben geleerd.

Elke klas heeft een eigen verhaal gekozen of bedacht en ze hebben daar de laatste maanden keihard aan gewerkt om er een zo’n mooi mogelijk toneelstuk van te maken.

De kleinsten (8-10 jaar) zijn aan de slag gegaan met een sprookje. Dit jaar zullen Repelsteeltje en de Prinses op de Erwt in een heel nieuw jasje ten tonele verschijnen. De middelste klassen (10-12 jaar) hebben hun eigen verhaal verzonnen. Buitenaardse wezens die precies op de kampeerplek van het groep 8 kamp landen, is het vriend of vijand? Moeten ze hen verwelkomen of verjagen..

En een verhaal over een grijze wereld waar de grijsaard de baas is. Totdat er indringers in het dorp ontdekt worden die alles op zijn kop zetten.

De oudste groep (12-18 jaar) is dit jaar aan de slag gegaan met ‘Atalanta’ Een Griekse mythe over een mooi meisje die man na man verslaat in een hardloopwedstrijd om ze vervolgens een kopje kleiner te maken. Totdat ze verliefd wordt en alles anders gaat dan verwacht.

Vijf spannende verhalen welke deze middag op het toneel tot leven komen.

Een feest voor vrienden, familie en bekenden. Maar ook voor iedereen die nieuwsgierig is naar jeugdtheaterschool Noorderwind en zin heeft in een middag vol mooie verhalen, wees welkom!

De eindpresentaties zullen plaatsvinden op14 mei van 15:00 -17:15. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van de Koornbeurs. Kinderen en jongeren tot 16 jaar betalen 7,50 inclusief consumptie. Volwassenen betalen 10,00 inclusief consumptie.

En voor kinderen en jongeren die wel eens een les van jeugdtheaterschool Noorderwind willen meemaken, dat kan ook! Want er komen weer proeflessen aan. Op maandag 22 mei in Franeker en op vrijdag 2 juni in Harlingen.

Voor meer informatie ga naar: www.jtsnoorderwind.nl