3000 € voor stichting Leergeld bij Draaiend Rad Rotary Franeker.

Zaterdag 20 september was de Rotaryclub Franeker zoals altijd weer de hele dag aanwezig met het draaiend rad. De opbrengst, 3000 euro, kwam dit jaar ten goede aan Stichting Leergeld die op dit moment een organisatie aan het opstarten zijn voor Franekeradeel. Net als vorig jaar werden er tevens loten verkocht en waren er vele mooie prijzen te winnen waaronder 1 minuut winkelen bij Albert Heijn.

Onder de bezielende leiding van een aantal prominente Rotarians werden de loten verkocht, de stand was gevuld met prachtige prijzen voor het draaiend rad. De actie verliep zeer succesvol.

Aan het eind van de actiedag werd er ook nog een woordje van dank gesproken aan het Franeker publiek door Danny van Zomeren, voorzitter van de Stichting Leergeld Leeuwarden (www.leergeld.nl). Aanwezig was ook Annet Bijlsma, die in Franeker de stuwende kracht is voor `Stichting Leergeld’. Rotaryclub Franeker is blij dat nu ook in onze gemeente een afdeling van de Stichting Leergeld wordt opgezet.

We willen namens Rotary Franeker en Stichting Leergeld de winnaars feliciteren en iedereen bedanken voor het enthousiasme!

Hoe kunt u uw prijs ophalen?

Voor het ophalen van uw prijs kunt u contact opnemen met Michiel van Bussel, dat kan telefonisch op 0517 – 391797 of via de mail: michiel.van.bussel@wxs.nl

Kijk ook op www.rotaryfraneker.nl

De trekking van de loterij leverde de volgende winnende lotnummers op:

 

PrijsLotnummer
1 minuut gratis winkelen bij de nieuwe Albert Heijn204
1 minuut gratis winkelen bij de nieuwe Albert Heijn093
1 minuut gratis winkelen bij de nieuwe Albert Heijn126
dinerbon Cheung Kwong561
dinerbon Grillerij973
kledingbon Lodewijk mannenmode219
kledingbon Lodewijk mannenmode813
horloge951
horloge457
horloge757
horloge633
horloge840
horloge924
Vuurkorf met planten349

Op de foto links: Danny van Zomeren, voorzitter van de Stichting Leergeld Leeuwarden
Op de foto rechts: Wessel Veenstra, voorzitter Rotary Club Franeker

 

AD Rotary Franeker