31 oktober 2015 Matties vrienden disco

Vanuit het project Matties vriendenkring van De Skûle Welzijn wordt er na groot succes van vorige keer eerder dit jaar weer opnieuw de Matties vrienden disco georganiseerd.

De Matties vriendenkring is bedoelt voor (jonge) mensen die het lastig vinden om vriendschap te sluiten of vriendschappen te onderhouden. Omdat er meerdere mensen waren die het ook lastig vinden om contacten te leggen en te onderhouden  is Matties vriendenkring ontstaan. Hier kunnen de mensen bij elkaar komen om gezellig samen leuke dingen te doen.

Op 20 juni 2015 was de laatste Matties vrienden disco. Daar kwamen heel veel mensen op af en hebben ze het erg naar hun zin gehad. Omdat het zo’n succes was willen we het graag nog een keer doen.

Voor wie? Mensen met een beperking (18+) uit Noordwest Friesland Samen komen? Gezellig! Neem je vriend(in) of begeleider gezellig mee! Waar: De Tsjil, De Skûle Welzijn, Godsacker 35 Franeker (rolstoel vriendelijk)
Kosten? Ja, vijf euro per persoon( dit is inclusief 2 consumpties) Vragen? Bel: 0517-393750 of kom langs bij De Skûle Welzijn. Opgeven voor 26 oktober bij Bo Wijbenga via info@deskule.nl

poster matties disco

error: Bericht Beveiligd!