5-jarig jubileum voor Jelly van der Velde

Massagepraktijk In-Balans bestaat vijf jaar en viert dit de hele maand december. Voor alle klanten die deze maand een afspraak voor een behandeling van (minimaal) een uur maken,  ligt een leuke attentie ter waarde van € 11,95 klaar.

Het jubileum van In-Balans is een goede reden om eens terug te kijken naar alles wat er de afgelopen vijf jaar gebeurd is. De praktijk werd in 2008 opgericht door Jelly van der Velde, die op dat moment werkzaam was als praktijkverpleegkundige. Het idee was om de massagebehandelingen naast haar baan te verrichten. Echter het aantal afspraken groeide sneller dan verwacht waardoor ze beide banen niet langer kon combineren. Jelly van der Velde besloot in 2011 haar baan op te zeggen en zich volledig te richten op haar praktijk. Op dat moment was Jelly nog betrokken bij Wellness Franeker, maar afgelopen jaar besloten zij en Helma de Haan om apart verder te gaan onder hun eigen bedrijfsnaam. Jelly zette haar praktijk voort onder In-Balans.

In vijf jaar tijd heeft Jelly haar dienstenpakket behoorlijk uitgebreid. Jelly licht toe: “Ik ben begonnen met verschillende massages, maar ik ben mezelf door de loop der jaren steeds verder gaan specialiseren. Zo ben ik tegenwoordig ook erg actief met Shiatsu behandelingen, medical taping en sinds kort Bowentherapie. Laatstgenoemde is een nog redelijk onbekende therapie in deze regio. Het is een vorm van manuele therapie waarbij het zelf herstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Het is niet alleen succesvol bij acute klachten maar juist ook bij chronische klachten. Ik heb inmiddels al menig klant met deze therapie mogen behandelen en daarbij zeer positieve resultaten geboekt. En daar doe je het uiteindelijk voor, welke therapievorm je ook kiest. Mijn insteek is altijd om met zo weinig mogelijk behandelingen het meest optimale resultaat te behalen. Voor Shiatsu en Bowentherapie geldt dat behandelingen deels vergoed kunnen worden uit het aanvullende pakket van de zorgverzekering”.  

Sinds dit jaar is In-Balans gevestigd in het pand van Betterfit, bij de Trije. Met deze nieuwe locatie, haar vijfjarig bestaan en een volle agenda gaat Jelly de feestdagen met plezier tegemoet. Voor een ieder die nog een leuk cadeau zoekt om weg te geven tijdens de komende feestdagen, heeft In-Balans mooie cadeaubonnen voor elk gewenst bedrag verkrijgbaar.

in-balans-024

error: Bericht Beveiligd!