Aan boord voor een unieke expositie over de 11fountains *film*

We hebben een bezoek gebracht aan de expositie 11fontains.

Van donderdag 12 april tot en met zondag 15 april ligt het historische zeilschip de Tromp –  met aan boord een unieke expositie over de 11fountains – in Franeker aan de Zuiderkade. Bezoekers zijn welkom tussen 13.00 en 18.00 uur. Het schip maakt een reis langs alle Friese Elfsteden onder de naam ‘De Tocht’. De expositie was voor het eerst te bezoeken tijdens het openingsweekend van Leeuwarden-Fryslân 2018 en lag ook in Rotterdam tijdens de Art Rotterdam kunstweek.

Schitterende miniaturen staan er opgesteld en op een groot scherm is het maken van de fountains prachtig in beeld gebracht. Ook staat bij iedere fountain een duidelijke uitleg.  Wij hebben een van de aanwezigen bereid gevonden om wat uitleg hier en daar te geven. Ons is opgevallen dat de fountains prachtig zijn gemaakt en door hun afmetingen zeer nadrukkelijk het stadsbeeld in de steden zal beïnvloeden.

Arie Eriks stelde de vragen en Marco van der Meer gaf duidelijk uitleg. De opnames en montage waren voor rekening van Rinus Bouma.

Net stinne er hinne…..

 

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!