Aanstaande zaterdag Woon & Lifestyle event

Op zaterdag 8 oktober van 13.00 uur tot 17.00 wordt het jaarlijkse Franeker Woon-lifestyle Event georganiseerd in de binnenstad.

Doe-plein: Tijdens deze editie van het Woon-lifestyle Event is er wederom veel aandacht voor de kinderen. Op het Raadhuisplein is een Doe plein ingericht. Onder een grote tent is er voor de kinderen van alles te doen. Er worden verschillende workshops georganiseerd. Creatief bezig zijn staat hierbij voorop. Denk aan cupcakes bakken, schilderen, muziek maken en knutselen met vilt. Verder is er een plek waar er geschminkt en verkleed kan worden. Er loopt een professionele fotograaf rond waar de kinderen foto’s kunnen laten maken.
Het is te veel om op te noemen dus kom gerust een kijkje nemen en ontdek wat er allemaal te doen is.

Er is een draaimolen en het springkussen zal natuurlijk niet ontbreken.
Braderie: Het Woon-lifestyle Event kan niet zonder een braderie. De grote braderie is dit jaar te vinden op het Noord en de Groenmarkt. Het aanbod van stands is voor deze vierde editie van het Event zeer gevarieerd. O.a. woonaccessoires, brocante en kleding. Natuurlijk is ook aan de innerlijke mens gedacht met een hapje en een drankje. Tal van demonstraties, workshops, interieuradviezen en live-cooking.

Foodtrucks: Ook aan de innerlijke mens is gedacht met een hapje en een drankje.
Muzikale ondersteuning van DJ R-win.

Zondag:
KOOPZONDAG 9 oktober
Winkels open van 13.00 – 17.00 uur. Voor iedere klant* een overheerlijk
Franeker Suikerbrood. (*bij besteding vanaf € 20,00)