ADdicted to Dance!!!!

Speciaal voor de Agrarische Dagen wordt theater de Koornbeurs omgetoverd tot een ware Dance-tempel. Naast een ongekende lichtshow en het beste/vetste geluid staan er ook nog de beste DJ’s achter de booth….kosten noch moeite zijn gespaard. Put your hands up in the Air!!!!!!!!

De vrijdag (19 september) is gratis toegankelijk voor de jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar; deze avond is vanzelfsprekend alcoholvrij. DJ de Vicq & Friends zullen deze avond gastheer zijn en zullen tot 01.00 uur de pannen van het dak draaien!

De zaterdag (20 september) staat een superstrakke line-up op het programma. Deze nacht (18+) kun je naast lokaal talent ook gevestigde namen zien/horen draaien. De volgende DJ’s zullen jou een onvergetelijke avond/nacht bezorgen:

22.00-23.00 Jelmer Althuis (opkomend talent, Moombathon, Reggaethon, Trap & House, stijl; vurig!) 23.00-24.00 DJ DEVICQ  (Franeker talent, succesvol draaiend met de PC, stijl: vrouwvriendelijk…) 00.00-01.15 Mark Wagenaar (Mix van EDM en Progressive; draait op veel festivals…komt dat zien) 01.15-02.45 JURAB (zeer herkenbaar door zijn mixskills van urban tot classic…headliner…..) 02.45-03.45 STEFF DA CAMPO (groovy club & house sounds……ultieme afsluiter)

Toegangskaarten voor de zaterdagavond kosten in de voorverkoop €8,- en zijn vanaf 1 september verkrijgbaar via de website van de Koornbeurs: www.theaterdekoornbeurs.nl , aan de kassa kosten de kaarten €10,-. Er kan naar je leeftijd worden gevraagd; neem daarom je ID mee!

Vorig jaar heeft de muziekcommissie van de Stichting Agrarische Dagen drie jongeren benaderd met de vraag of zij ideeën wilden aanleveren met betrekking tot een Dancefeest. Yannick Wever, Robin Zandberg en Jordi de Vicq de Cumptich zijn zeer actief betrokken geweest bij de programmering van zowel de vrijdagavond de zaterdag. Mede dankzij hun inzet is dit topfeest tot stand gekomen.

error: Bericht Beveiligd!