Advendo Zomerconcert voor Pluktuin gaat niet door!!

De Lionsclub Tsjerk Hiddes is maanden geleden gestart met de organisatie van een Mediterrane avond met harmonie-orkest Advendo. Een evenement op de fraaie pluktuin bij Zijlstra Beroepskleding op de Wieken in Franeker.

En een avond in het teken van het goede doel: de Stichting Leergeld.

Er was in onze plannen een zomerse avond met aangename temperatuur voorzien. En zelfs met een regenbui was rekening gehouden met een alternatieve locatie in een hal bij Westra.

We hebben moeten vaststellen dat het slechte weer van de afgelopen periode ons meer parten heeft gespeeld dan was voorzien. De pluktuin is door het vele regenwater onbegaanbaar. En dat wordt voor zaterdag de 22e juni niet beter…

Uitwijken naar onze alternatieve locatie was toen aan bod. Met ondernemers werden al afspraken gemaakt voor de daarvoor benodigde faciliteiten.

Vooral de slechte weersomstandigheden hebben echter ook gevolgen gehad voor de kaartverkoop. Het aantal verkochte kaarten is onvoldoende gebleken om een sfeervolle en rendabele avond te kunnen organiseren.

Tot onze spijt hebben we moeten besluiten de Mediterrane avond op 22 juni a.s. te annuleren.

We danken de kaarthouders, de sponsors en de mensen van Advendo voor hun grote betrokkenheid en inzet bij dit evenement.

Tot slot willen wij graag melden dat Advendo onder eigen regie op 22 juni een concert gaat organiseren in de Martinikerk in Franeker. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.advendo-franeker.nl

De Lionsclub Tsjerk Hiddes gaat zich nu inzetten voor de exploitatie van de Pluktuin Franeker.

tekst pluktuin Franeker

error: Bericht Beveiligd!