Agrarische Dagen in De Voorhof aan de Voorstraat

Tijdens de Vrijmarkt op zaterdag: open kerk.

Evenals andere jaren is er tijdens de Agrarische Dagen in De Voorhof weer van alles te doen. Al vele jaren is de kerk tijdens de AD open, voor thee en koffie met wat lekkers, soep en broodjes en verse vis tussen de middag, en een schoon toilet.

En natuurlijk veel gezelligheid en een goed gesprek. Elk jaar duiken weer veel mensen vanaf de Vrijmarkt even ‘de kerk in’. Dit jaar zijn er ook hele vissen te koop, naast kaarten en andere dingen. Van 14.00- 15.00 uur hebben we onze jaarlijkse sing-in. Maar de gastvrijheid staat voorop: iedereen is welkom!

Voor de tweede keer een kunstexpositie: EXPRESSIE 2017

Er is in Franeker en omgeving heel veel talent op kunstgebied. Heel vaak blijft dat verborgen. In de kunsttentoonstelling EXPRESSIE 2017 willen we dat talent laten zien. Om er allemaal van te kunnen genieten.

Daarom is er nu voor de tweede keer de tentoonstelling EXPRESSIE. Een tentoonstelling van allerlei soorten kunst, gehouden in het kerkgebouw ‘de Voorhof’ aan de Voorstraat 71 te Franeker. EXPRESSIE vindt plaats tijdens de hele Agrarische Dagen, van 20 t/m 23 september.

U vindt schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerk, allerlei verrassingen.

De toegang is gratis en u krijgt nog een kopje koffie ook. De openingstijden zijn woensdag, donderdag, vrijdag 13.00-17.00 en van 19.00-21.00 uur. en zaterdag van 9.00-16.00 uur.

Bijschrift foto:

De Agrarische Dagen in De Voorhof

error: Bericht Beveiligd!