Paul Terpstra met de winnende foto.

Alymarijke Rondaan Prins maakte de winnende foto

Deze week was de allerlaatste jubileumactie, je kon je mooiste foto gemaakt in Waadhoeke insturen en een mooie prijs winnen. Een waardebon van onze sponsor Foto Hommema uit Franeker. Foto Hommema is al 100 jaar hét adres op het gebied van fotografie en printwerk. Naast fotograferen en de veelzijdige printservice specialiseren zij zich in: pasfoto’s, Fotocursussen, (tweedehands) apparatuur, digitaliseren van foto en film, foto accessoires en meer.

Velen fotografen namen de tijd om ons een foto te sturen, prachtige plaatjes en altijd wel iets vertellend, prachtig dank daarvoor, vanmorgen heeft fotokenner Paul Terpstra, tevens eigenaar van Foto Hommema de winnende foto gekozen, na een lastige keus kwam Alymarijke Rondaan Prins als winnaar uit de bus.

Het was niet makkelijk aldus Paul Terpstra, maar zegt hij “Als je er oog voor hebt is dichtbij huis heel mooi!” En met deze woorden werd de foto bekroond als winnaar van onze laatste jubileumactie. De meeste zullen de plek wel herkennen. Stuur je ons even de adres gegevens Alymarijke? dan kunnen we zo spoedig mogelijk de bon afleveren, Met deze waardebon kun je een zelf uitgekozen foto laten afdrukken op aluminium, op een formaat van 70 x 100 cm

We willen iedereen bedanken voor afgelopen weken, mooie complimenten voor ons jubileum, de enorme deelname aan de verschillende acties en natuurlijk niet te vergeten alle gulle sponsors en Adverteerders, dankzij hun konden we deze actie houden en kunnen we nog steeds het nieuws gratis aanbieden.

we noemen de sponsors van de prijzen nog één keer!

DJ Quickfinger / Planetenpils,

Wijnwinkel Souverein,

Marten’s Fish & Chips,

Kamsma schoenen Franeker,

Autowascentrum Dijkstra,

 Smedema’s Poeliersbedrijf,

 de Bikker Franeker,

 Ambachtelijk Slagerij Terpstra,

Foto Hommema Franeker

error: Bericht Beveiligd!