Anonieme gever doneert aan Kindervakantieweken Humanitas

De coördinator van de Kindervakantieweken van Humanitas Noordwest-Friesland heeft 10 oktober een donatie van maar liefst 1430 euro ontvangen via een anonieme gever.

In een bijgevoegd briefje stond dat het bedrag werd ingezameld tijdens de viering van een jubileum. Ook stond erin dat de afzender Humanitas een warm hart toedraagt en dat de gever met eigen ogen heeft gezien wat zo’n vakantieweek voor een deelnemer uit zijn omgeving heeft betekend!

Ieder jaar organiseert Humanitas voor kinderen – waarvoor vakantie niet vanzelfsprekend is – een vakantieweek. De kinderen kunnen dan met leeftijdsgenoten een week vakantie vieren op een kampeerboerderij. De kosten van de kindervakantieweken bedragen voor Humanitas 240 euro per kind per week. Van de ouders van kinderen uit het werkgebied van Humanitas Noordwest-Friesland wordt een bijdrage gevraagd van minimaal 30 euro per kind per week.

Coördinator Jens Groot-van Ginhoven: “We zijn ontzettend blij met de cheque. Met dit bedrag kan Humanitas in 2019 in ieder geval weer kinderen een vakantie aanbieden. Wat een heerlijk gevoel is dat!”

Op de foto overhandigt Humanitas voorzitter Joop Pottinga symbolisch de cheque aan Jens Groot-van Ginhoven, coördinator van de Humanitas Kindervakantieweken.

error: Bericht Beveiligd!