Badmintonclub FBC´73 wil mensen in beweging brengen

Badmintonclub FBC´73 wil mensen in beweging brengenvoor de 10e Poiesz Jeugd Sponsor Actie. De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Mensen worden daarom aangemoedigd om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen.Door de munten in de koker te stoppen van (naam sportclub of vereniging) helpt u al mee. Extra munten worden uitgegeven bij extra aanbiedingen, zodat klanten van Poiesz supermarkten tegelijkertijd euro’s voordeel krijgen op hun boodschappen. En omdat de Jeugd Sponsor Actie dit jaar haar 10e editie viert, zijn er extra veel Jeugd Sponsor aanbiedingen én winacties waar klanten superleuke prijzen mee kunnen winnen.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van (naam sportclub of vereniging), hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugdafdeling.

Deze munten wordt gratis verstrekt bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van (naam sportclub of vereniging) is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Franeker Centrum.

De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 2 februari t/m 29 maart 2015 bij Poiesz supermarkten.

error: Bericht Beveiligd!