Basiscursus fotografie bij foto Hommema

Het is weer januari en dat betekent dat het fotocursusseizoen bij Foto Hommema weer van start gaat. Wij trappen het seizoen af met de populaire basiscursus fotografie. Deze cursus is geschikt voor alle beginners binnen de fotografie. Heeft u dus net een nieuwe (spiegelreflex)camera gekocht en/of wilt u meer uit uw camera en foto’s halen? Dan is de basiscursus fotografie iets voor u!

Tijdens de cursus leert u omgaan met uw fotocamera en toebehoren. Hierbij ligt de focus op de drie basiselementen van de fotografie: diafragma, sluitertijd en lichtgevoeligheid. Maar ook begrippen als scherpstelling en compositie komen ruimschoots aan bod. Kortom, het complete lespakket voor de beginnende fotograaf.

De eerstvolgende basiscursus fotografie zal plaatsvinden op woensdagavond 7 februari, van 18:00 uur tot 21:30 uur. Het tweede deel van de cursus vind een week later plaats op hetzelfde tijdstip, op woensdag 14 februari. Tijdens de cursus krijgt u een uitgebreid diner aangeboden van Restaurant De Grillerije. U hoeft dus van tevoren niet te eten. Alles wordt verzorgd!

Zaterdag 3 en 10 februari volgt de cursus beeldbewerking voor degene die meer uit hun foto’s willen halen.

Wilt u nog meedoen? Dat kan! Er zijn nog een aantal plekken vrij. Schrijf u direct in via fotocursus@hommema.nl of neem een kijkje op de website: KLIK HIER