Beachvolleybal Toernooi  binnenstad Franeker

Op zondag 28 juni, organiseert Grandcafe De Doelen voor de vierde maal een groots beachvolleybal toernooi op de Breedeplaats. Met meer dan 90 m3 zand (meer dan 6 vrachtwagens vol!!) wordt de Breedeplaats omgetoverd tot een groot strand. Op dit ‘strand’ worden twee velden neergelegd waarop gespeeld wordt. In tegenstelling tot het officiële beachvolleybal bestaan de teams uit 4 ipv 2 spelers, een team dient wel te bestaan uit 2 dames en 2 heren. De wedstrijdleiding zal deze dag worden verzorgd door studenten van het CIOS uit Heerenveen.

Zondag 28 juni is er tevens een koopzondag in Franeker (13.00 uur tot 17.00 uur) en in de Marternatuin wordt een open huis en tuin georganiseerd met onder andere een fantasy fashion show, een kistpicknick, diverse demonstraties, rondleiding en live muziek. Kortom volop activiteiten in de binnenstad.

Een ieder kan zich voor het beachvolleybaltoernooi bij De Doelen opgeven. Ervaren,  onervaren, particulieren en bedrijven iedereen is van harte welkom om mee te volleyballen. Er worden poules gemaakt zodat ieder team in ieder geval drie wedstrijden speelt. Uiteraard zijn er voor de winnaars mooie prijzen. Juwelier Kramer zal voor de spelers van het winnende team een Ice Watch horloge beschikbaar stellen. De deelname kosten bedraagt €10,- per team

Naast het sportieve aspect  is er deze dag ook voluit ruimte voor entertainment en ontspanning. Vanaf 17.00uur is er een grote bbq (voor zowel spelers als passanten) waarvan gegeten kan worden vanaf €2,50 pp.  Dj Quickfinger zal de muziek verzorgen en als speaker fungeren tijdens het toernooi en in samenwerking met Red Bull en Corona word er een grote ‘zomerse’ bar gecreëerd, alwaar de nodige biertjes, wijntjes, etc kunnen worden besteld.

Opgeven kan vanaf heden bij Grandcafe De Doelen. Tel 0517383256 of info@dedoelen-franeker.nl