Bern & Brochje opent de deuren in Franeker

Voor alle papa’s en mama’s is er veel te kiezen als het gaat om de ontwikkeling van hun kinderen. Zo ervaar ik dat zelf ook als moeder van twee dochters. Vier jaar geleden ben ik neergestreken in het Schalsumerplan met mijn gezinnetje.

Nu alles lekker loopt en we gesetteld zijn wou ik graag iets voor mezelf beginnen. Dit in de vorm van gastouderopvang. Gastouder zijn is leuk en divers, dit door de mix van verschillende leeftijden en karakters.

Het is de uitdaging om elke dag weer nieuwe ervaringen met zijn allen op te doen. Gezelligheid, elkaar helpen en respectvol met anderen omgaan is belangrijk voor mij. Deze zomer heb ik gebruikt om alles klaar te maken in en om huis.

En met de benodigde papieren en registratie in het landelijk register is mijn gastouderopvang. Bern & Brochje dan nu ook echt een feit! Ik bied flexibele opvang van maandag t/m vrijdag en weekends in overleg.

In huis is een aparte slaapkamer voor de allerkleinsten. Er is divers speelgoed en leesmateriaal voor alle leeftijden aanwezig, en vindt het leuk om activiteiten in en om huis te organiseren. Dit ook gezamenlijk met andere gastouders. Want hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Nieuwsgierig geworden?

Voor meer informatie en contact gegevens kunt u een kijkje nemen op mijn Facebook-pagina Bern en Brochje.

Vriendelijke groet en misschien tot binnenkort.

Johanna Elsma.

benb bernenbrochje

error: Bericht Beveiligd!