Bern en Brochje viert jubileum met inzamelingsactie Kraambank

Twee jarig bestaan wordt gevierd met inzamelingsactie voor de Kraambank.

In September 2015 opende gastouderopvang Bern en Brochje haar deuren. En deze twee jaar zijn succesvol voorbij gevlogen. Om dit te vieren heeft gastouder Johanna Elsma besloten een inzamelingsactie voor de Kraambank van Isis Kraamzorg te
houden.

De Kraambank is een prachtig initiatief voor ouders in wording die wegens omstandigheden een babyuitzet niet zelf kunnen betalen. Via de verloskundige of andere instanties kunnen deze aankomende ouders doorverwezen worden. Zodat de start van van een nieuw gezinnetje er een stuk rooskleuriger uit ziet. Elk nieuw gezin verdient een mooie start!

Waarmee kun je helpen? Er is onder andere vraag naar tweedehands (of nieuwe): kleding tot en met maat 68, hydrofiele luiers, kruiken, badjes, wandelwagens, ledikantjes maar ook positiekleding. (Speelgoed wordt niet ingezamelt).

De inzameling loopt van heden tot eind september dan worden de ingezamelde goederen gebracht bij de Kraambank in Heerenveen.

Wil je ook meehelpen en heb je nog babyuitzet liggen die je een nieuw gezin gunt. Via de Facebookpagina van Bern en Brochje kunt u contact opnemen met Johanna Elsma voor het brengen van goederen of voor meer informatie.

Initiatiefneemster Johanna Elsma

error: Bericht Beveiligd!