Beroepsfotograaf Guido Hibma exposeert in de Franeker Bibliotheek

Centraal in de foto’s staat de gemeente Waadhoeke als thema. Guido Hibma heeft als beroepsfotograaf de afgelopen 10 jaar een hele grote digitale beeldbank opgebouwd voor al zijn klanten in de regio. Om hier dan ook een keuze uit maken en dit terug te brengen naar maar 12 werken was dan ook zeer lastig kiezen.

Er hangen inmiddels 12 werken in de Franeker Bibliotheek op de 12 pilaren van het midden gangpad. De werken die tegenover elkaar hangen vormen samen een paar. Voor informatie over de werken, scan op het informatiebord de QR-code met de camera-app van je telefoon. Deze brengt je dan direct naar mijn website/expositie pagina.

Over de fotograaf

Guido Hibma is een professioneel fotograaf die al bijna 10 jaar actief is als beroepsfotograaf in Nederland. Al sinds hij klein is, is hij altijd al met fotografie bezig geweest. Met het wel bekende kodak filmrolletje. Hij is als commercieel fotograaf en fotografie-instructeur te boeken voor alle vormen van trouw-, familie-, bedrijfs-, en persfotografie door heel Nederland. Ook voor privéles fotografie en het leren bewerken van foto’s kan je bij hem terecht.

De werken zijn ook te koop

Er is gekozen voor een passend formaat van 30x40cm voorzien van een mooie baklijst zodat de werken er echt uit springen. De fotograaf heeft specifiek gekozen voor dit formaat zodat de werken laagdrempelig zijn om aan te schaffen. Voor een schappelijke prijs heeft u een prachtig werk uit uw eigen regio in huis.

Interesse in een werk maar toch liever een groter formaat? Geprint op een ander soort fotoproduct? Een andere foto uit beeldbank/regio?

Kom in contact met de fotograaf via

de WhatsApp chat button op zijn website: www.guidohibma.nl

Expositie locatie

Bibliotheek Franeker

Sint Martiniplatsoen 41

8802 LK Franeker

Openingstijden:

Maandag 13:00-17:30

Dinsdag – Vrijdag 10:00-17:30

Zaterdag 10:00-15:00