Bibliotheek Franeker

Bibliotheken Franeker en Dronrijp sluiten het jaar af vol met activiteiten

Het jaar 2023 sluiten we graag af met nog een paar activiteiten die je zeker niet wilt missen! De laatste dagen van het jaar is en nog genoeg te doen bij de bibliotheken Franeker en Dronryp van Bibliotheken Noord-Fryslân. Een overzicht van alle activiteiten vind je op onze website.

Inloopspreekuur Energiecoach / Dinsdag 12 december 15.00-17.00 uur / Dronryp / Gratis

Wilt u net de laatste maand van het jaar weten hoe u uw huis nog kunt verduurzamen? Wat er allemaal mogelijk is in uw woning of welke subsidies er voor u beschikbaar zijn? De energiecoach kan tijdens zijn inloopspreekuur vertellen wat hij voor u kan doen. Ook kunt u erachter komen hoe het Fixteam u kan helpen bij het uitvoeren van een aantal simpele maatregelen.

Voorleeshalfuurtje / Woensdag 13 december 15.00-15.30 uur / Dronryp / Gratis

Zien we jou woensdag 13 december tijdens ons voorleeshalfuurtje? De kinderen worden voorgelezen uit de leukste en nieuwste boeken en kunnen daarna natuurlijk zelf ook boekjes uitkiezen in de bieb. Zo blijft het voorleeshalfuurtje thuis ook doorgaan. Het voorleeshalfuurtje is voor (ouders van) kinderen van 2 tot 5 jaar. Kom je gezellig lans in de bieb?

Maakplaats open inloop / Zaterdag 16 december 12.00-15.00 uur / Franeker / Gratis

Denk je nou wat kan ik deze zaterdag nog doen? Nou kom eens binnenlopen bij onze Maakplaats. Tijdens de open inloop kunnen wij je leren hoe je een robot kunt laten bewegen of wat je allemaal kunt maken met een 3d-printer. Wil je een andere keer komen? Dat kan altijd we hebben voor volgend jaar nog genoeg data waar jij aan de Maakplaats kunt meedoen!

Juridisch spreekuur / Donderdag 28 december 16.00-17.30 uur / Franeker / Gratis

Komt u er niet helemaal uit met een juridische vraag over bijvoorbeeld een dagvaarding, ontslag, uitkering of een echtscheiding? Tijdens het gratis juridisch spreekuur in Franeker kunt u al u vragen op juridisch gebied stellen. Elk gesprek duurt 15 minuten en in dit gesprek krijgt u een eerste inzicht in uw vraag en komt u te weten welke stappen u hierna kunt zetten. Het spreekuur is gratis en u
hoeft zich niet online aan temleden. U moet zicht alleen bij binnenkomst even melden bij de balie van de Bibliotheek.

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!