Foto: Guido Hibma - Danny Panadero en The Academy

Bigband the Academy en Danny Panadero bundelen krachten voor Paaspop!

Op woensdag 29 maart geven de Franeker bigband ‘The Academy’ en zanger/entertainer Danny Panadero een try-out concert in de zaal van Partycentrum Bloemketerp. Het concert is een voorproefje op hun gezamenlijke optreden op het meerdaagse festival Paaspop in het Brabantse Schijndel. Het is de eerste keer dat de band op zo’n groot festival speelt. Paaspop biedt elk jaar een breed scala aan muziekstijlen, van pop en rock tot dance en urban. Het festival heeft een reputatie opgebouwd als een van de meest veelzijdige en levendige muziekfestivals van Nederland. De headliners van dit jaar zijn o.a. Armin van Buuren, DI-RECT en Goldband maar ook het Fryske trio de Suskes treden er op.

The Academy vierde vorig jaar haar 20-jarig jubileum en in maart van dat jaar vond de eerste muzikale samenwerking tussen Danny en The Academy plaats. In een goedgevulde sporthal de Trije, zorgden zij samen met het toen eveneens jubilerende Advendo voor een spetterende muziekshow. Na dit succesvolle optreden hebben zij dit jaar nogmaals de ‘handjes’ ineengeslagen om samen een nieuwe show te maken voor het naderende festivalseizoen.

Danny Panadero is al jaren een graag geziene gast op Paaspop en daarom zijn er in navolging van de jubileumshow speciaal voor dit optreden bijzondere bigband-uitvoeringen gemaakt van Danny’s hits ‘Danny’s Autopaleis’ en ‘Fuk Joe’. Ook andere klassiekers en meezingers zijn in een swingend jasje gestoken. Dat wordt dus ‘handjes’ in de lucht, maar vooral voetjes van de vloer!

Om alvast warm te draaien, organiseert The Academy een try-out concert op woensdagavond 29 maart in de zaal van Partycentrum Bloemketerp in Franeker. Het optreden begint om 20.15 uur en kaarten zijn te reserveren via info@theacademy-franeker.nl. Aan de deur zijn kaarten te koop voor €10 (alleen contant).