Grote bingo tegen kanker op 26 mei in Franeker

Franeker – Op donderdag 26 mei 2011 is er een grote Bingo in Franeker. Tjalling van Groningen en Floris Visser organiseren in samenwerking met voetbalclub Sportclub Franeker een Bingo voor het goede doel. Op de bingo zijn mega  prijzen te winnen, zoals bijvoorbeeld een luxe tuinset of een boodschappenpakket twv  € 150,- maar daarnaast nog veel meer prijzen, beschikbaar gesteld door de Franeker ondernemers.

De opbrengst komt ten goede aan de stichting Alpe d’Huzes, opgericht met als doel de onmacht die door kanker ontstaat, om te zetten in kracht. Dit wordt gedaan door met zoveel mogelijk mensen steeds weer de grenzen van het mogelijke te verleggen. Ook Tjalling en Floris gaan dat doen door op 9 juni samen maar liefst zes keer de Alpe d’Huez te beklimmen. Het geld dat daarmee bij elkaar wordt gebracht wordt 1 op 1 overgemaakt aan het onderzoeksfonds van het KWF. Op www.opgevenisgeenoptie.nl is nog veel meer te lezen over dit fantastische evenement en initiatief.

De bingo avond vindt plaats in restaurant Bloemketerp (ook een belangrijke sponsor van de avond). De  zaal is open vanaf 19:30 uur, de bingo begint om 20:00 uur. Iedereen is van harte welkom om van deze avond een geweldig succes te maken in de strijd tegen kanker. Door aan het goede doel mee te doen kan je ook nog meedingen naar prachtige prijzen en je hebt ook nog een gezellige avond!