BNN “nu we er toch zijn” vanavond Sexbierum

Sexbierum – Vanavond om 22.00 uur op Nederland 3 wordt de gastvrijheid van Sexbierum getest. In BNN”s  “Nu we er toch zijn” test presentatrice Geraldine Kemper de gastvrijheid in Sexbierum. Dat we ons geen zorgen hoeven te maken over de gastvrijheid blijkt uit onderstaande tekst die ik gehaald heb van de site TVgids.nl” .De foto waar Geraldine op staat is genomen voor ons gemeentehuis waar het bordje al een aantal weken hangt te pronken.

Burgemeester Fred Veenstra heeft dit in ontvangst genomen. Dus vanavond maar even kijken hoe het er aan toe gaat in Sexbierum!

Seks, bier en rum….
Eén van de plaatsen waar Geraldine de gastvrijheid testte was Sexbierum. Alleen de naam was al een reden voor haar om eens te kijken hoe het er gesteld is met de gastvrijheid. De conclusie: het Friese plaatsje is enorm gastvrij. “Slechts één keer werd er nee gezegd. Dat is écht zeldzaam.” Natuurlijk onderzocht Geraldine ook of het dorp haar naam eer aandoet, maar volgens haar valt het wel mee met de hoeveelheden bier en de seksfrequentie. “Er wordt natuurlijk wel bier gedronken, maar mensen hebben echt niet vaker seks dan ergens anders.”