Boezemvriendinnen Pasparty zaterdag 24 juni in de Skûle in Franeker

Boezemvriendinnen Waadhoeke & Harlingen kondigt met enthousiasme de allereerste Pasparty aan op 24 juni 2023 in De Skûle in Franeker. Na het overweldigende succes in gemeente Leeuwarden, organiseert Annie de activiteiten in Waadhoeke en Harlingen. Op de pasparty kunnen vrouwen die zelf geen goed zittende bh kunnen betalen, gratis een bh mee krijgen. Hoewel de ruimte beperkt is, kunnen geïnteresseerden zich nog steeds aanmelden. Wees er snel bij, want vol is helaas vol.

Een goed passende BH is een kostbaar bezit. Letterlijk en figuurlijk. Een goed passende BH staat goed, voelt goed en geeft zelfvertrouwen. Het is echter een trieste realiteit dat veel vrouwen zich geen goede BH kunnen veroorloven…

…en dat is waar Boezemvriendinnen in beeld komt.

Boezemvriendinnen verzamelt BH’s in die nauwelijks gedragen worden, over zijn of niet verkocht worden. We hebben inzamelpunten verspreid over de hele gemeente; bij Boezemvriendinnen die thuis inzamelen of met een roze wasmand op openbare plekken, zoals het gemeentehuis in Franeker.

Op een pasparty worden BH’s professioneel aangemeten en de goed zittende BH kunnen daarna gratis worden meegenomen. Het is alsof je bij een lingeriezaak bent zonder kassa!

Aanmelden voor de Pasparty kan via onze websitewww.boezemvriendinnen.nl, rechtstreeks bij Annie via Facebook of Instagram @Boezemvriendinannie, of door een e-mail te sturen naarboezemvriendinnen@anniezijlstra.eu.

Als je BH’s wilt doneren, kun je op onze website een kaart vinden met alle inzamelpunten. We zijn ook nog op zoek naar goodie bags en items om daarin te doen. Voor vragen of het doneren van andere producten kun je rechtstreeks contact opnemen met Annie via social media of e-mail:boezemvriendinnen@anniezijlstra.eu

Over Boezemvriendinnen:

Boezemvriendinnen is een organisatie die zich vrijwillig inzet voor het verstrekken van gratis BH’s aan vrouwen die geen goedzittende BH kunnen betalen. Met inzamelpunten in de gemeente en met professionele hulp tijdens de Pasparty, streven we ernaar om vrouwen te helpen zich zelfverzekerd en comfortabel te voelen. Voor meer informatie kunt u terecht op onze websitewww.boezemvriendinnen.nl.

error: Bericht Beveiligd!