Braderie, Hobby- en rommelmarkt It Stiselplak

Voor de tweede keer organiseert buurtvereniging It Stiselplak een braderie/hobby- en rommelmarkt. Op 28 juni van 10.00 – 17.00 uur bent u van harte welkom rondom het wijkgebouw Sjaerdema State. Langs de route die loopt van de Wierdsmastraat tot op de Ypeijsingel, staan circa 60 stands met een breed scala aan artikelen.

Rond de braderie worden diverse activiteiten georganiseerd. Er staat een grote hijskraan voor een ‘kijk over de wijk’. ’s Morgens van 10.00 – 12.00 uur is er een demonstratie van sterkste man van Nederland 2001 Wout Zijlstra, waaraan jong en oud mogen deelnemen.

Van 11.00 – 14.00 uur is er voor de jeugd gelegenheid om in Aqua ballen op het water van de Krommegracht aan de Ypeijsingel te lopen. Vanaf circa 14.00 uur geven hobbyisten daar een demonstratie met radiografisch bestuurbare speedbootjes (RC power boats).

Om 14.00 en 15.00 uur is er een optreden van de bekende “Drumline” van de Sternse Slotlanders.

Om 14.30 uur is er op het plantsoen een ballonwedstrijd voor de kinderen t/m 12 jaar. Ballonnen zijn om 14.00 uur af te halen in Sjaerdema State. De jongste kinderen kunnen zich de gehele dag vermaken op een springkussen. Verder is er prijsjes hengelen, cupcakes versieren etc. Voor de kinderen rijdt een treintje door de buurt.

In of op het terras bij het wijkgebouw kunt u deze dag terecht voor een natje en een droogje.

Al met al zeker weer de moeite waard deze braderie in Franeker te bezoeken.

braderie

error: Bericht Beveiligd!