Burgemeester Waanders proost met velen op het nieuwe jaar *foto’s*

Dinsdagmiddag 9 januari was de traditionele nieuwjaarsreceptie van de gemeente Waadhoeke en dat alles onder gezellige muziek en natuurlijk een hapje en een drankje!

In het gemeentehuis aan de Harlingerweg was iedereen uit de gemeente Waadhoeke en daarbuiten welkom om het glas te heffen op het nieuwe jaar, zo was er een delegatie uit buur gemeente Harlingen met o.a. Burgemeester Ina Sjerps. Maar ook vertegenwoordigers van de hulpdiensten waren aanwezig.

Traditioneel in de vorm van: De nieuwjaarstoespraak van Burgemeester Marga Waanders, ze deed dat in het Fries en Nederlands, na haar toespraak, met sombere gedachtes over de vele onrusten in de wereld zoals de oorlogen was er ook hoop voor de toekomst in onze mooie gemeente, ook de wethouders kwamen “kort” aan het woord, met wat er het afgelopen jaar is gebeurd en wat er is bereikt, maar ook wat de toekomstplannen zijn.

Na de toespraken werd er geproost met een hapje en een drankje en werd happy new year gespeeld door de aanwezige muziekband.

 

 

error: Bericht Beveiligd!