Campina Open Boerderijdag: staldeuren open voor publiek in Zweins!

Op 6 juni laten vele boerenfamilies zien waar melk vandaan komt!

Vele boerenfamilies in Nederland openen op 6 juni de staldeuren voor publiek. Het is de vijftiende keer dat Campina de Open Boerderijdagen organiseert en mensen de kans geeft om kennis te maken met het boerenleven. Op Tweede Pinksterdag is er voor jong en oud van alles te beleven op het boerenerf: van een boerderijrondleiding tot leuke en leerzame spelactiviteiten. Zo laat de boer zien hoe de melk van de grazende koeien in de wei terechtkomt in het glas thuis op tafel.

In de buurt van Franeker, in het naastgelegen dorp Zweins, opent de familie Idsardi de staldeuren voor het publiek op 6 juni! Zij laten jullie dan graag zien wat er allemaal is te beleven op het boerenerf. Graag verwelkomt de familie Idsardi jullie met het gezin op Tweede Pinksterdag om eens een kijkje te nemen in het leven van een boer en boerin. De Campina Open Boerderijdag bij de familie Idsardi vindt plaats op de hoofdweg 2A in Zweins.

Tijdens de Campina Open Boerderijdagen kan het hele gezin producten proeven en activiteiten doen die horen bij het boerenleven. Voor kinderen zijn er allerlei spellen te spelen, zoals racen op skippykoeien, levensgroot memoryen, melkpakken vissen en een uitdagend parcours afleggen. Ook is er een boerenphotobooth en kunnen kinderen zich laten schminken. Aan het eind van de dag kunnen ze een koe-medaille en boerderijbewijs verdienen.

Bezoekers kunnen de verschillende Campina-producten (blind)proeven in de zuivelbar.

De deelnemende boerderijen zijn open van 10.00 uur tot 16.00 uur, toegang is gratis. Kijk voor meer informatie en alle deelnemende boerderijen op www.campina.nl/boerderijdagen.

error: Bericht Beveiligd!