Carbage run: Ultieme 5-daagse rally door Europa in een barrel.

Voor de Carbage run is het de uitdaging om met een oud barrel een prachtige 5-daagse tocht door Europa af te leggen van enkele duizenden kilometers. Het gaat niet om snelheid en/of tijd maar wel om creativiteit, gekkigheid, avontuur en lol maken! Door rare opdrachten en de kans op pech kom je in bizarre situaties, die je niet snel meer gaat vergeten.

Deze ingrediënten hebben De Struuners 3 jaar geleden doen besluiten om hier ook aan mee te doen. De Struuners bestaande uit: Ronny Patynama, Martin de Jong, Theo Nieborg en Michel Nieuwenhuis hebben 3 jaar ervaring, waarin ze door de bergen zijn gereden in Zuid-Europa, het Oostblok hebben doorkruist waaronder Oekraïne en vorige jaar door het prachtige landschap van het Verenigd Koninkrijk hebben gereden wordt dit nu gezien als een traditie binnen deze groep en was de keuze makkelijk om ook dit jaar weer mee te doen.

Na een spannende loting onder de leiding van de legendarische gebroeders Ludolfs, gaan De Struuners voor het 4e op één volgende jaar mee. Dit jaar gaat de reis door Europa verder en heeft de organisatie van de Carbage run weer een fantastische route uitgestippeld, die weer voor prachtige maar ook bizarre momenten zullen zorgen. De route van dit jaar is als volgt:

  • Dag 1: Gorinchem – Mulhouse (Frankrijk);
  • Dag 2: Mulhouse – Bolzano (Italië);
  • Dag 3: Bolzano – Ljubljana (Slovenië);
  • Dag 4: Ljubljana – Banja Luka (Bosnië);
  • Dag 5: Banja Luka – Istrië (Kroatië).

De Struuners zullen in deze 5 dagen zo’n 2500 km afreizen en 9 landen doorkruizen, samen met ongeveer 550 ander auto’s. Eén van de belangrijkste ingrediënten is uiteraard “de barrel” waarin de reis moet worden gereden. Afgelopen 2 editie hebben De Struuners dit gedaan in hun Daimler, maar deze is dit jaar vervangen door een BMW 735il. Een ander belangrijk onderdeel van de Carbage run is dat iedereen gehoord en gezien wil worden en dit wordt in de breedste zin van het woord door alle deelnemers op hun eigenwijze ingevuld. Ook De Struuners doen hieraan mee door de auto zo opvallend mogelijk te maken met o.a. sirenes, zwaailampen en reflecterende stickers.

Deze reis in natuurlijk niet mogelijk zonder sponsoren en De Struuners willen hier dan ook de volgende sponsoren bedanken:

Sponsoring is uiteraard mogelijk en u kunt hiervoor contact opnemen met De Struuners

Op 4 juli a.s. gaat de reis beginnen. De laatste hand wordt nu gelegd aan de auto en er wordt uitgekeken naar wederom een bizarre trip. Elke dag wordt er een verslag gemaakt van de dag en wat er allemaal is gebeurd en ook de weg ernaartoe wordt zoveel mogelijk gedeeld. De Struuners zijn te volgen op Facebook en Twitter.

IMG_3224 IMG_3227 IMG_3220