Caroline de Pee nieuwe Lijsttrekker CDA Franekeradeel.

Op de Ledenvergadering van het CDA Franekeradeel is Caroline de Pee (36) gekozen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadverkiezingen op 19 maart volgend jaar. Mevrouw de Pee is nu met haar eerste periode in de gemeenteraad bezig en is fractievoorzitter.

Op de bijeenkomst werd bekend dat met de andere Noordwest-Fryslân gemeenten het Bildt, Harlingen en Menameradiel gezamenlijk campagne zal worden gevoerd. Ook zijn er in het nieuwe programma 2014-2018 een aantal onderdelen met de CDA afdelingen van die  gemeenten opgepakt en verwoord. Dit is gedaan in het besef dat er dan voor het gehele gebied een gezamenlijk en krachtig CDA geluid zal gelden. Het gaat dan met name over onderwijs en het zorgbeleid. Dat laatste is vooral belangrijk omdat het kabinet heeft besloten zorgonderdelen bij gemeenten onder te brengen. Daarbij worden veel minder middelen beschikbaar gesteld.

De vier CDA afdelingen zullen alles er aan doen om te voorkomen dat de opgelegde kortingen zullen leiden tot minder zorgvoorziening in de vier gemeenten.

Caroline de Pee

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!