CGN/IPC contest in Franeker

Zaterdag 14 maart is het alweer tijd voor de laatste contest van Seizoen 2015 voor de finals. In het geheel verbouwde Sportcentrum De Trije is er vanaf ca. 12:30 uur bijna tien uur lang vermaak met vlaggen, toeters, trommels etc.

Veel van de 53 deelnemende groepen willen nog een topscore neerzetten om voor de Finals zo gunstig mogelijk te kunnen loten. Voor een aantal groepen is het zelfs alweer het laatste optreden van Seizoen 2015. Euphonia Kids, CMV Hosanna Kids, CMH Menaldum Pre-Cadets en Nova Cadets zien we voor het laatst in actie in Franeker.

Ook 3 groepen van de Sternse Slotlanders nemen deel aan deze contest in eigen stad. In de Kids Class treden de Sternse Kids voor het laatst op dit seizoen. De Jeugdband van de Sternse Slotlanders zal bij de contest in Franeker voor de allereerste maal deelnemen aan de IPC wedstrijden in de Marching Cadet Class. Ook de Showband zal weer van de partij zijn. Zij hebben de laatste weken hard gewerkt om hun score van de laatste contest aanzienlijk te verbeteren.

Kortom: de contest in Franeker is er eentje om bij te zijn! Kijk voor het programma en andere informatie op www.colorguard.nl.

Kaarten zijn nog tot en met woensdag te koop in de CGN Winkel. Aan de kassa zijn ook nog kaarten verkrijgbaar. De kassa gaat zaterdag open om 12:00 uur.

20150214_172750 DSC02587

error: Bericht Beveiligd!