Gratis naar Circus Salto? Like en deel dit bericht! WIN KAARTEN!

Op zaterdag 23 en zondag 24 april komt Circus Salto naar Franeker. Er worden voorstellingen gegeven in een compleet nieuwe circus- theatertent op het terrein van Bloemketerp – Monkeytown! Elk jaar start het Circus Salto zijn voorjaarstournee in Franeker met een compleet nieuw programma. Dit jaar kan het publiek genieten van bijzondere topacts van louter Nederlandse bodem maar met internationale allure. 

Gratis naar Circus Salto! Dat Kan!

We geven 5 x 2 kaarten weg voor de show van zaterdag. Te winnen  op FranekerActueel.nl Hoe? Onder de “delers” en “likers” op Facebook verloten we twee kaarten! De winnaars krijgen spoedig bericht.

Zo is Jasmijn net terug uit Italië waar ze als acrobate een succesvolle serie voorstellingen met de Nationale Opera heeft afgerond. In onze voorstelling is ze te zien in een bijzondere act aan de roterende mast waarbij kracht en gratie op een bijzondere wijze samenkomen.

Haar partner Tobit zoekt het hogerop onder de circuskoepel! Hij is luchtacrobaat aan twee lange banden. De zogenaamde ‘straps’… gelden als één van de zwaarste disciplines in het Circus. Tobit was jarenlang onderdeel van acrobatiek-theatergroep Corpus dat veel optredens voor televisieshows verzorgd.

Jasmijn en Tobit zijn niet alleen collega’s maar ook een liefdespaar. Hun liefde hebben ze vertaald in een bijzondere Circusact waarbij ze samen topacrobatiek laten zien op… een kleine eenwieler. Jarenlange training en vertrouwen in elkaar vormen de basis van deze act vol romantiek en passie. Het publiek droomt weg… Circusromantiek in optima forma.

Circus Salto geeft jong talent de kans te stralen in de circuspiste. Tara is nog maar 17 jaar maar is diverse malen te zien in de show met diverse intermezzo’s en acts zoals magic en luchtacrobatiek. Natuurlijk maken de dieren hun opwachting. Naast de tijgerpythons en de Chinese loopeenden is er dit jaar een act met sierlijke pauwstaartduiven!

Klapper van de show is diabolokunstenaar Michael Betrian. Deze jonge en enthousiaste artiest laat in een onvoorstelbaar tempo meerdere diabolo’s door de lucht vliegen in een swingende act op de swingende muziek van ‘Saturday Night Fever’. De combinatie van zijn talent en zijn performance werden op het Circusfestival van Monte-Carlo bekroond met een Bronzen Clown. Deze prijs werd hem overhandigd door Prinses Stefanie van Monaco. Deze prijzen staan bekend als de Oscars in van de Circuswereld. Hij reist de hele wereld rond met zijn diabolo’s en tussen al die contracten door is hij te zien bij Circus Salto.

Natuurlijk mag Circusdirecteur Sander niet ontbreken. Hij is uw gastheer en vormt met zijn magische intermezzo’s voor de rode draad van de voorstelling en zorgt met zijn buikspreekact voor hilariteit bij jong en oud  Als Clown Sander tovert hij met zijn sprankelende humor een lach op ieder gezicht… Hij wordt dit jaar gesteund door Clown Dani!

De voorstellingen worden gegeven in een prachtige nieuwe Circustent. De tent is verduisterd waardoor er optimaal gebruik kan worden gemaakt van lichteffecten. Dit geeft een heel andere dimensie aan de voorstellingen. Het Circus Salto is langzaamaan uitgegroeid tot één van de populairste Circussen van Nederland. Er worden jaarlijks 140 voorstellingen gegeven die worden bezocht door steeds meer vaste gasten. De show is gericht op de hele familie. De kinderen lachen om en met de clowns en de volwassenen verbazen zich over het niveau van de uiterst professionele artiesten in de compacte sfeervolle Circustent!

Kom met de hele familie en geniet van meer dan 90 minuten comedy, magic….spanning en sensatie! Laat u betoveren door het Circus Salto!

SPECIALE COMBI-KAARTEN IN SAMENWERKING MET MONKEYTOWN FRANEKER!

Het Circus staat opgebouwd bij Monkeytown Franeker en er zijn speciale combi-kaarten verkrijgbaar waarmee je toegang krijgt tot het Circus en onbeperkt, voor en na de show, kunt spelen in Monkeytown! Deze kaarten kosten slechts 10 Euro en zijn enkel verkrijgbaar bij Monkeytown Franeker.

Locatie: Franeker – Terrein Bloemketerp/ Monkeytown aan de Burgemeester Dijkstraweg 3.

Zaterdag 23 april om 15.00 uur en zondag 24 april om 13.00 uur. Kaarten zijn met 2,50 Euro korting verkrijgbaar via www.circussalto.nl en aan de circuskassa vanaf 30 minuten voor aanvang. Voor meer informatie: www.circusssalto.nl en www.monkeytown.eu.

 

 

 

error: Bericht Beveiligd!