Circus Salto presenteert nieuwe show bij Monkey Town Franeker!

Circus Salto presenteert tijdens de paasdagen een nieuwe show bij Monkey Town Franeker! 

Het Friese Circus Salto geeft tijdens het Paasweekend, zondag 16 en maandag 17 april voorstellingen bij Monkey Town Franeker.  Circus Salto presenteert een geheel nieuwe show met als titel:  De Circuswinkel! In de voorstelling worden de acts  uit binnen- en buitenland op een verrassende wijze verbonden door een verhaal over de wonderlijke Circuswinkel.

Circus Salto presenteert een feestelijke familievoorstelling met vertederende hondjes, halsbrekende luchtacrobatiek, spetterende jongleerkunsten, kolossale tijgerpythons en een unieke illusieact waarbij de artiesten op magische wijze razendsnel van kostuum wisselen. Clown Sander zorgt met zijn komische intermezzo’s voor de lach bij jong en oud! De nieuwe buikspreekact met Charlie en de stoere Rocky staat garant voor hilariteit bij jong en oud!

De voorstellingen beginnen op paaszondag 16 april om 15.00 uur en op paasmaandag 17 april om 14.30 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Monkey Town Franeker en via www.circussalto.nl en aan de circuskassa welke geopend is vanaf 30 minuten voor aanvang.

Een bezoek aan Circus Salto en Monkey Town Franeker is hét paasuitje voor het hele gezin!

Meer informatie op www.circussalto.nl en www.monkeytown.eu/franeker

LET OP! Later deze week mogen we 5 x 2 combikaarten weggeven voor de voorstellingen in Franeker, hou de website in de gaten en win!

 

error: Bericht Beveiligd!