Circus Salto tijdens paasdagen in Franeker (Win hier kaarten)

Circus Salto komt tijdens Paasdagen naar Franeker met NIEUWE SHOW! Het Friese Circus Salto van Sander Balk komt tijdens de Paasdagen naar Franeker met een compleet nieuwe familievoorstelling. De gezellige Circustent wordt opgebouwd op het terrein van Recreatiepark Bloemketerp bij Indoor Speelparadijs Monkeytown. Het Circus geeft Eerste Paasdag (zondag 20 april) een show om 15.00 uur en Tweede Paasdag (maandag 21 april) een voorstelling om 14.00 uur.

Allround Circusentertainer Sander en zijn artiesten presenteren een gevarieerd programma met adembenemende acrobatiek, vuuracts en trapeze door de Duitse Kira Paas en de Deen Anders Jensen. Hollands Got Talent finalist Nigel Voets jongleert de sterren van de hemel. Deze topperformer behoort tot de beste jongleurs van Nederland. Naast artiesten zijn er ook dierenacts zoals de kolossale tijgerpythons en de vertederende Indische loopeenden. Clown Sander vormt met zijn komische en magische intermezzo’s en zijn hilarische buikspreek act de rode draad van de gezellige familievoorstelling.

Entreeprijzen:

Entreekaarten zijn á 8,50 Euro verkrijgbaar op de website www.familievoorstelling.nl. Losse kaarten zijn vanaf 30 minuten voor aanvang verkrijgbaar á 10 Euro aan de circuskassa. Ook worden er kortingsbonnen van 1 Euro verspreid via de scholen en winkels. Via de internetkassa betaalt u slechts 8,50 Euro. Voor de kinderen kosten combikaarten (entree Circus en Monkeytown in één) ook slechts 10 Euro. Verkoop van combi-tickets enkel via de kassa van Monkeytown. 

Spelen in Monkeytown en een bezoek aan Circus Salto voor slechts 10 Euro!

Het Circus Salto is los van Monkeytown te bezoeken maar een combinatie van beide attracties is natuurlijk extra feestelijk en voordelig. Combikaarten met entree voor het Circus en Monkeytown kosten slechts 10 Euro i.p.v. 17 Euro voor kinderen. Volwassenen mogen gratis naar Monkeytown en hoeven alleen kaartje voor het Circus te kopen. Als extra attractie zullen er in Monkeytown voor en na de shows circusworkshops worden gegeven.

Algemene informatie Circus Salto:

Circus Salto is de nieuwste creatie van Sander Balk die als allround circusartiest te zien was in verschillende show- en circusproducties. Van kinds af aan is Sander gefascineerd door het Circus. De wagens, dieren, artiesten en tenten hadden op hem een enorme aantrekkingskracht en hij besloot dan ook niets liever te willen dan met het Circus mee te gaan. Op 17 jarige leeftijd was het zover en startte hij zijn circusloopbaan als tentbouwer en dierenverzorger bij Circus Witova. Na zijn circusstage ontwikkelde hij zich verder bij diverse internationale circus- en showproducties.

Sinds 2010 specialiseert hij zich meer en meer op zijn eigen producties zoals voorstellingen met zijn Variété-show, circusworkshops op scholen en bedrijven. Tijdens de Kerstvakantie produceert hij het Kerstcircus Sander & Friends dat inmiddels een traditioneel familie-uitje is geworden in Friesland en zich op steeds meer bezoekers mag verheugen! Een kinderdroom wordt daarmee werkelijkheid…

Gratis naar Circus Salto en Monkeytown Bloemketerp?

U kunt twee combikaarten winnen op FranekerActueel.nl Hoe? Onder de “delers” en “likers” op Facebook verloten we twee combikaarten! De winnaars krijgen spoedig bericht.