Concert Marjon Lambriks op ECR Kening State groot succes

Op vrijdag 9 december gaf de internationaal bekende operazangeres Marjon Lambriks een concert op ECR Kening State. De regie was in handen van Jan Martens en Ineke Hellingman gaf begeleiding op de piano. De koks Jan en Jan verzorgden het veelgeprezen diner.

Lambriks, die in alle grote concertzalen ter wereld gezongen heeft, verstond de kunst om in de intieme sfeer van restaurant de Boppeslach het gezelschap mee te krijgen. Burgemeester Eduard van Zuylen noemde haar later op social media een #wereldster. De zangeres is zeer begaan met ouderen, maar ook met kinderen; ze is tevens ambassadrice van Care4Kids.

Gea Iedema interviewde het echtpaar Bijleveld-Scholts, oprichters van ECR, kort en memoreerde aan de award als beste woonzorgvoorziening. ’’Het concept slaat aan en werkt, maar het zijn de mensen op de werkvloer die het iedere dag weer waarmaken,’’ aldus de directie. Zij willen dat ECR Kening State een onderdeel is van de omgeving. Er worden allerlei initiatieven ontwikkeld. Op zondag 18 december is er een kleine kerstfair, de dagbesteding is onlangs ook voor mensen van buiten geopend, daarnaast zijn er allerlei mogelijkheden voor fysio en tijdelijk verblijf in het Zorghotel.

Deze woonzorgvoorziening is steeds bezig met het uitbreiden van haar mogelijkheden voor mensen uit Franeker.

 

error: Bericht Beveiligd!