Concert New Creation Gospel Choir & Band

Eigenlijk zou het vorig jaar al zijn geweest maar door allerlei omstandigheden lukte dat niet. Dit voorjaar komt New Creation Gospel Choir & Band dan echt naar Franeker! Noteert u 8 maart 2014 in uw agenda en op uw kalender, want dan staan we in de Voorhof,  Voorstraat 71 te Franeker.

 New Creation Gospel Choir is een interkerkelijk gospelkoor dat al meer dan 40 jaar bestaat en als missie heeft door middel van muziek andere mensen te bereiken en aan te raken. Ter bemoediging, aansporing tot geloof en het deelgenoot maken van de liefde van God. We treden met heel veel plezier overal in de provincie en soms zelfs buiten onze provinciegrenzen op in kerkdiensten en tijdens andere gelegenheden om de blijde boodschap van het Evangelie door te geven.

Tijdens het concert in Franeker brengen we een gevarieerd repertoire, variërend van liederen van Sela tot country en black gospel. Daarnaast mag u ook zelf nog meezingen en zijn er muzikale verrassingen! De entree is gratis, er wordt een collecte gehouden en er is een pauze met koffie en thee! Het concert begint om 19:30 uur.

Afgelopen najaar hebben we meegedaan met een online-event van de EO voor christelijke koren, “Nederland Zingt Steeds Beter”. Uiteindelijk zijn we bij de laatste 4 koren beland en mogen we op 11 maart as meewerken aan een tv-opname van Nederland Zingt in de Grote Kerk in Harlingen, samen met het koor Choral Voices uit Groningen. Ook daar bent u van harte welkom! Gratis kaarten kunt u reserveren via de volgende link:

http://www.eo.nl/geloven/programma/nederlandzingt/artikel-detail/nederland-zingt-tv-opnames-1

Voor meer informatie en foto- en filmmateriaal over ons gaat u naar www.new-creation.eu.

We hopen velen van u en jullie te kunnen verwelkomen op zaterdag 8 maart!

Bijzonderheid: In deze groep zitten 4 Franekers! namelijk: Vincent en Sandra van Leijen, Renee de Boer en Rinze Travaille!