De cursus “Geld Telt” verbreedt uw mogelijkheden!

Geld is niet het belangrijkste in het leven, zeggen we weleens. Toch kunnen we ons weleens zorgen maken over geld en hebben er soms vragen over zoals:

–          Hoe krijg ik meer overzicht over mijn inkomen, uitgaven en schulden?
–          Ik wil graag tips om geld te besparen?
–          Wanneer is een verzekering noodzakelijk en wanneer niet?
–          Hoe kan ik mijn vaste lasten verlagen?

 

Voor deze vragen wordt in Franeker de cursus Geld Telt georganiseerd. is een cursus waar u gratis aan kunt deelnemen en wordt geleid door professionele medewerkers van Welzijn Centraal. De cursus wordt gegeven in gezondheidscentrum “Het Want”.

Het adres is:
Het Want 10-12
8802 PV Franeker.

Het is vooral een praktische cursus. U ontvangt  een map die u  helpt bij het ordenen van uw administratie. U ontvangt veel  tips en informatie zowel van de cursusleider als van uw mede cursisten. De ervaring heeft laten zien dat deelnemers onderling veel handige ideeën uitwisselen. U heeft alle  gelegenheid om vragen te stellen.

De cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten van 2 uur. De cursus start op maandag 27 januari 2014 de vervolgdata zijn 3 februari en 10 februari. U kunt bij de aanmelding aangeven welk dagdeel uw voorkeur heeft; ochtend of avond.

Voor informatie en opgavenformulier kunt u terecht bij: mevr. Anneke van Swieten  van Welzijn Centraal, tel 058-2348434 a.vanswieten@welzijncentraal.nl