De Fotosafariwisselbeker gaat naar Tel-Aviv Israel!

De hoofdprijswinnaar van de fotowedstrijd verbonden aan de jaarlijkse Fotosafari van Foto Hommema woont in Tel-Aviv! Paul Terpstra van Foto Hommema heeft na de uitslag, telefonisch overlegd maar Thirsa Jillings en ze komt haar hoofdprijs persoonlijk in ontvangst nemen! Dus de prachtige beker en de vergroting op aluminium op formaat 70X100cm staan straks in Israel.

Hier in het kort nog even het verhaal:

Na afloop van de fotosafari (Tall Ships) zijn door de deelnemers de mooiste foto’s naar ons ingezonden en konden inzenders stemmen op hun favoriete foto. De afgelopen week druppelden de stemmen langzaam binnen en bleef het spannend tot aan het eind. De stemmen waren redelijk gelijk verdeeld maar uiteindelijk was er één naam met de meeste stemmen. En de winnaar is…

Thirsa Jillings! Thirsa heeft een prachtige foto gemaakt op één van de schepen tijdens The Tall Ship Races. Op de foto is te zien hoe de kapitein de bemanning inspecteert en kijkt of iedereen er netjes uit ziet en of de mannen zich geschoren hadden zoals dat hoort aan boord van een schip. Een goede foto vanuit een mooi perspectief en een interessant verhaal. Top gedaan Thirsa. Gefeliciteerd! Jij wint een 60x80cm afdruk op aluminium en uiteraard de felbegeerde fotosafari wisselbeker!

Alle andere deelnemers krijgen natuurlijk ook iets en kunnen een 40x60cm fotoafdruk van hun foto ophalen bij ons in de winkel.

error: Bericht Beveiligd!