Bibliotheek Franeker

Diverse activiteiten in bibliotheek van Franeker en Dronryp

De bibliotheken in Franeker en Dronryp staan de komende weken weer bol van de activiteiten. Van digitale spreekuren tot lekker creatief bezig zijn: er is voor ieder wat wils. Een greep uit wat je in juni en juli kunt verwachten:

Maakplaats open inloop | Franeker en Dronryp

Benieuwd hoe je een robotje kunt laten bewegen? Gekke foto’s maken met een green screen? Laat je creativiteit de vrije loop tijdens de Maakplaats. Leuk voor kinderen vanaf 4 jaar die graag creatief bezig zijn. Franeker: 7, 14 en 15 juni. Dronryp: 8 juni. Gratis, aanmelden is niet nodig.

Digitaal spreekuur | Franeker

Bijna alles gaat tegenwoordig digitaal, maar soms is dat best lastig. Vragen over de eigen tablet, smartphone of laptop? Kom naar het Digitaal spreekuur in Franeker. Onze deskundige medewerkers helpen graag. Elke dinsdagmiddag van 13:30 tot 15:30 uur, vrije inloop.

Opgroei- en opvoedvragen | Franeker
Zindelijkheid, slapen, eten, gedrag: soms kun je hier wel wat hulp bij gebruiken. Kom langs voor een kopje koffie of thee en stel al je opgroei- en opvoedvragen. Elke derde woensdag van de maand van 15:00-16:30 uur. Vrije inloop, aanmelden is niet nodig.

Voorleespret | Franeker en Dronryp
Luisteren naar mooie verhalen en samen plezier beleven aan lezen. Maar ook spelletjes spelen en liedjes zingen. En na het voorlezen nog even spelen. Dat is Voorleespret in de bibliotheek. Voor kinderen van 6 maanden tot 5 jaar. Dronryp: 3 juli. Franeker: 4 juli. Gratis, aanmelden is niet nodig.

Kijk voor meer informatie over deze activiteiten en het volledige programma op: ontdekdebieb.nl/Activiteiten