Diverse workshops Muziek & Dans in kerstvakantie

In de kerstvakantie zullen op donderdag 29 december 2016 van 13:00 tot 17:00 uur diverse workshops Muziek & Dans worden gegeven in Clubgebouw Kleyenburg van Showband Sternse Slotlanders. Muziek en dans is goed voor ontwikkeling van mensen in het algemeen en voor kinderen specifiek.

Onder dit motto zijn de Sternse Slotlanders dit seizoen gestart om meer mensen met muziek en dans in aanraking te laten komen. Diverse projecten staan op stapel. Onder andere het aanbieden van workshops Muziek & Dans aan scholen in gemeente Franekeradeel. Het grote doel is om een junior drumline met moderne dansgroep op te zetten, welke tijdens activiteiten Culturele Hoofdstad 2018 diverse optredens kan verzorgen.

Wil je meer weten over welke workshops er precies gegeven worden? Via social media zal er later meer informatie verstrekt worden. De genoemde workshops zijn gratis, geheel vrijblijvend en voor alle leeftijden! Dus schroom niet en doe mee! Opgeven kan via mail (info@sternseslotlanders.com) of een persoonlijk bericht via Facebook.

error: Bericht Beveiligd!