Dodenherdenking 4 mei Franeker

Franeker – Op woensdag 4 mei aanstaande is de jaarlijkse dodenherdenking. ‘s Middags om 16.00 uur is er een bloemlegging bij de 10 oorlogsgraven op de algemene begraafplaats. Hierbij is het 4 mei comité aanwezig en eventuele belangstellenden.

Om 19.00 uur begint het programma in de Koornbeurs. De voorzitter van het 4 mei Comité, burgemeester Fred Veenstra verzorgt het welkomstwoord. Daarna zal het programma worden verzorgd door de heer Hindrik van der Meer, musicus, en zijn ensemble.

Om 19.45 uur is het programma in de Koornbeurs ten einde waarna de aanwezigen zich kunnen opstellen achter Muziekvereniging Advendo voor de Stille Tocht naar het bezinningsmonument op het Martiniplantsoen.

De bloemlegging wordt verricht door burgemeester Veenstra met de groepschef van de Politie, de heer Poppema, gevolgd door de manschappen van de Nationale Reserve, Scouting Andromedagroep Franeker en leerlingen van RSG Simon Vestdijk en CSG Anna Maria van Schurman. De stoet wordt na de bijeenkomst ontbonden op het Raadhuisplein.

error: Bericht Beveiligd!