Domme Pieten maken er een puinhoop van bij de Toermalijn!

O..O…wat een grote cadeaus had Sinterklaas dit jaar voor de kinderen van basisschool  de Toermalijn. Dat leverde vrijdag 4 december wel een probleempje op, want hoe kwamen die kadoos nu bij PCBO de Toermalijn.

Gelukkig wilden de mannen van Buwalda Multiservice wel helpen met hun mooie GROOOTE vrachtauto. Hiermee was Sinterklaas heel erg geholpen en de Pieten vonden het fantastisch om een keer op zo’n grote vrachtauto te zitten. Op de Toermalijn aangekomen was het nog wel even een klus om de cadeaus van de vrachtauto af te krijgen maar daarna begon het gedoe pas.

De Pieten wilden graag even kijken wat er nu precies in de pakjes zat. Door het iets te enthousiaste gedrag en onhandigheid scheurden de dozen open en lag het plein opeens bezaaid met allemaal kleine cadeautjes. Toen de Pieten een aantal pakjes stiekum openmaakten bleken ze leeg te zijn. Wat een teleurstelling! Gelukkig zaten onderin de grote cadeaus toch nog de zakken met de echte pakjes voor de kinderen.  De Pieten konden de jute zakken meteen aan de juiste groep overhandigen. Na deze consternatie zongen de kinderen nog een mooi lied voor Sinterklaas en zijn Pieten.

Na deze gezellige, rommelige start hebben Sinterklaas en de zwarte Pieten een hele gezellige dag met de kinderen van de Toermalijn gehad.